Welkom bij Postma Rijopleidingen


Wil je voor je vervoer niet telkens afhankelijk zijn van je ouders, de bus of de trein? Wil je jouw rijbewijs halen? Dan is het de hoogste tijd om eens aan rijlessen te denken bij Postma Rijopleidingen. Haal binnen korte tijd je rijbewijs voor een aantrekkelijk tarief. Wij garanderen dat je straks je rijbewijs op zak hebt.

Al vanaf 37 euro per uur

Al vanaf 37 euro per uur krijg je bij ons les in een representatieve auto en van een ervaren instructeur. Onze instructeurs behoren tot de allerbeste, ze zijn IBKI-gecertificeerd en CBR-erkend. Niet voor niets behoort ons slagingspercentage al jaren tot de hoogste van Deventer en omstreken.

Losse lessen, eigen samengesteld pakket en examengarantie

Bij ons kan je kiezen tussen losse lessen of voor een pakket. Pakketten mag je zelf samenstellen. Dit kan je zelf doen, of met hulp van jouw ouders of instructeur. 

Spoedpakket met garantie

Snel je rijbewijs halen? Denk eens aan een versnelde rijopleiding, in 10 dagen of in 2 weken: 40 rijlessen in 2 weken met examengarantie. Je moet wel overdag veel tijd hebben.

Pakketkorting en studentenkorting

Wij bieden pakketkorting. Bij inschrijving voor een pakket met minimaal 25 lessen geven wij 25 euro pakketkorting. Bij 35 lessen geven wij 50 euro korting en bij 45 lessen zelfs 75 euro korting. Ben je student van Saxion, Etty Hillesum Lyceum of ROC Aventus dan krijg je nog eens 50 euro extra pakketkorting. We zijn dus niet alleen goed, maar ook goedkoop!


 

Studentenkorting voor: